Для перегляду Флеш-елементів, скачайте будь-ласка флеш плеєр!
Для перегляду Флеш-елементів, скачайте будь-ласка флеш плеєр!
Для перегляду Флеш-елементів, скачайте будь-ласка флеш плеєр!

Архів новин

Реклама

"НАШЕ ВЕСІЛЛЯ" > Категорії > Салони краси > Все для здорового волосся

Все для здорового волосся

Природою у жінці закладено бажання завжди бути гарною та привабливою. І ми розуміємо, наскільки важливою є зачіска у створенні  нашого неповторного образу. У боротьбі за красу  використовуємо  усі засоби – фарбуємо, пінимо, лакуємо, закручуємо локони  гарячими щипцями. До цього додається шкідливий вплив навколишнього  середовища, нераціональне харчування, стреси. І як результат – гарне, блискуче, здорове волосся  залишається лише спогадом  та  заздрістю екранним красуням.

На щастя, науковий прогрес не стоїть на місці і в перукарському мистецтві.  І на допомогу приходять найсучасніші  технології  з відновлення  волосся. Сьогодні ми розкажемо про деякі з них.

Суперзволоження являє собою  глибоке зволоження та живлення дуже сухого від природи, пористого та пошкодженого фарбуванням волосся.     

Реконструктивна терапія для дуже сильно пошкодженого волосся.  Виключно салонна процедура для інтенсивного відновлення і реконструкції  пошкодженого  агресивною  хімічною обробкою волосся (блондування, перманентне випрямлення, хімічна завивка). Результатом є  відновлення стовбура та елементів структури  кожної волосини.

Інтенсивна гідротерапія має назву «Діамантовий блиск». Секрет полягає у створенні на поверхні кожної волосини невидимої блискучої плівки, яка додає об»єму,  зберігає яскравість кольору фарбованого волосся. Окрім краси, ця процедура додає волоссю енергії та захищає від «недругів», що містяться у  повітрі, тютюнового диму, сухого повітря.

Літо подарувало нам тепло і сонце, яке, на жаль, не було дуже лагідним до нашого волосся. До того ж, осінь, готує і такий неприємний сюрприз, як сезонне випадіння волосся. То ж, саме час, подбати про нього і допомогти  «втриматись»  на нашій чарівній голівці.

Мрія про гарне, блискуче, здорове волосся має усі шанси здійснитись і допоможуть вам у цьому найсучасніші засоби та високий професіоналізм майстрів нашого салону краси. Якщо, звичайно, це Ваша справжня мрія…

А затишна атмосфера та доброзичливість персоналу дозволять Вам справді почувати себе як на сьомому небі.

Наша адреса – м. Львів, вул. Мельника, 10. Салон краси «7 НЕБО» . Тел. 295-35-18.

Дипломований спеціаліст салону краси «7 Небо» Оксана Полікарчик.

Назад