Для перегляду Флеш-елементів, скачайте будь-ласка флеш плеєр!
Для перегляду Флеш-елементів, скачайте будь-ласка флеш плеєр!
Для перегляду Флеш-елементів, скачайте будь-ласка флеш плеєр!

Архів новин

Реклама

"НАШЕ ВЕСІЛЛЯ" > Категорії > Весільні зачіски > Обери стильну зачіску для себе

Весільні зачіски

Обери стильну зачіску для себе

Весна – пора відпусток, свят, весіль і вечірок. Красиве, доглянуте волосся, стильний, акуратний одяг і вдалий і гарний макіяж – ось таку маленьку формулу ви повинні запам’ятати, щоб на будь-якій урочистості бути неперевершеною і виглядати на всі 100%!

У моді знову простота та невибагливість. Тому не ставте собі зайвий раз запитань на кшталт: “Яку зачіску вибрати?” чи “В який колір пофарбувати волосся?”

Серед усього різноманіття зачісок, які ми разом із перукарем-косметологом Галиною Боршовською запропонуємо вам, ви обов’язково віднайдете свою!

Легкі кучері вважають найсексуальнішими. Вони не потребують великих зусиль: якщо у вас від природи некучеряве волосся, то у пригоді стануть лише бігуді, пінка для волосся та трішки терпіння! Кучері, особливо на довгому волоссі, – популярна тенденція моди на зачіски в 2010 році. Добре, що таку зачіску дуже легко можна зробити й удома!

В моді також зачіски з гульками та вузликами, зробленими з вашого волосся. Тим, у кого ж довге та густе волосся, доречно буде збирати його у високий хвостик. Зібране волосся повністю відкриває обличчя і робить акцент на очі.

Гладке волосся з бічним проділом чи без нього, зачесане назад і таке, що спадає на плечі, – також фаворит сезону.

Щодо чубчиків, то тепер у моді довгі, прямі, що повністю затуляють чоло. Модні також нерівні рідкі чубчики, які прикривають лише одне око.

На фото: святкові зачіски від Галини Боршовської

 

Підготувала Тетяна НОВАЦЬКА

Галина Боршовська перукар

Галина Боршовська перукар

Зачіски

1
2
3
4
5
6

Назад