Для перегляду Флеш-елементів, скачайте будь-ласка флеш плеєр!
Для перегляду Флеш-елементів, скачайте будь-ласка флеш плеєр!
Для перегляду Флеш-елементів, скачайте будь-ласка флеш плеєр!

Архів новин

Реклама

"НАШЕ ВЕСІЛЛЯ" > Весільне фото > Фотокласика – вічні миттєвості життя

Фотокласика – вічні миттєвості життя

Сьогодні ринок весільних послуг більш ніж наповнений. Різноманіття пропозицій іноді просто вражає. Хоч би там що, здорова конкуренція породжує високий рівень послуг, отож, вважатимемо це позитивним моментом.

Майбутні наречені серед весільних послуг мають із чого вибирати. Тут уже справді діє приказка: «На колір і смак товариш не всяк».

Дехто бажає багато «квіточок та спецефектів» на своїх світлинах, бо «бачили такі в друзів». Проте варто пам’ятати – мода на стиль весільного фото дуже швидкоплинна. Якщо рік тому були ультрамодними  світлини з багатьма «додатковими комп’ютерними елементами», нині про них уже радять забути. Класика повертається й у фото.

Світлини, які не перевантажені зайвими елементами, відображатимуть найкращі миті вашого життя і через 20, і через 50 років. Адже усі замовники фотопослуг тільки й дбають про те, щоб фотографії розповіли щонайбільше про їхній настрій та почуття. І не має значення, чи це весільне фото, чи сімейна та дитяча фотосесії. Але вічні миттєвості слід довірити професіоналові.

Про те, за якими критеріями замовникам радять обирати фотографа, скоро можна буде писати наукові праці. Порад незліченна кількість, і серед них важко виокремити найважливіші.

Отож, зважте на...

Вартість роботи.

Якісні послуги не можуть коштувати мало (навіть у час економічної кризи). А от розумна ціна – зовсім інша річ.

Крім того, варто поцікавитися, скільки років фотограф займається «увіковічненням людських миттєвостей».

Не завадить переглянути його портфоліо, запитати у знайомих, чи хтось користувався його послугами – це, до речі, одна з найкращих рекомендацій для фахівця цієї професії. Решта уже залежатиме від ваших побажань та вимог. Що оберете, що замовите те й переглядатимете через -енну кількість років. Тому подбайте, щоб світлини мали вигляд неначе вчора зроблених – хоча від часу їхнього створення може промайнути третина вашого життя.

Діана АНГЕЛЬСЬКА

Фото Ігоря Пилипенка

Назад