Для перегляду Флеш-елементів, скачайте будь-ласка флеш плеєр!
Для перегляду Флеш-елементів, скачайте будь-ласка флеш плеєр!
Для перегляду Флеш-елементів, скачайте будь-ласка флеш плеєр!

Архів новин

Реклама

"НАШЕ ВЕСІЛЛЯ" > Головна > Обираємо сукню на випускний бал 2019

Обираємо сукню на випускний бал 2019

Цьогорічні випускниці зі щемом у серці закінчують свій останній навчальний рік. Після нього вони галасливо та весело відсвяткують свій випускний вечір і подадуться в доросле життя. Проте аби гарно провести цей знаковий у підлітковому віці бал, до нього потрібно дуже ретельно підготуватися.

Ми намагалися охопити своїм поглядом усі пропозиції щодо цьогорічного випускного і спробуємо викласти їх у лаконічній статті.

Отже, цього сезону панують елегантність, жіночність і високий стиль, який, звісно ж, знайшов своє відображення у вбранні на випускний. Дизайнери пропонують дівчатам сукні з витонченим силуетом “пісочний годинник”. Підкреслити приталений силует сукні і зробити акцент на талії допоможуть корсет і пояс.

Хочете бути королевою на випускному балу, тоді зверніть увагу на розкішне вбрання в дусі голлівудських дів. Вишукані сукні з високими розрізами та глибокими V-подібними вирізами на грудях і спині не залишать вас без уваги.

Тогоріч дизайнери далі використовують тему асиметрії в сукнях. Сукня на одне плече або моделі з фігурними вирізами – чудовий варіант для випускного вечора.

Тканини

Матеріал для сукні на випускний–2019 має бути легким, повітряним, напівпрозорим (шифон, органза, шовк). Це додасть вашому образу заворожливої сексуальності. Як ми вже зазначали, ідеально виглядатиме така сукня на високих дівчатах. Але якщо ви невисокого зросту, не варто впадати у відчай! Підберіть під таку сукню босоніжки на високих підборах, можна навіть із прихованою платформою – і проблеми немає!

Модна довжина

Стосовно довжини сукні, то вона може бути абсолютно різною. З модного олімпу буквально не сходять міні-сукні, які ідеально підійдуть молодим випускницям. Також популярна довжина до коліна і трохи нижче. Проте з перших місць досі не сходить розкішна сукня до підлоги.

Сукні з квітковим принтом

Якщо ви з упевненістю можете назвати себе прихильницею високої моди, то вибирайте лаконічні випускні сукні з квітковими принтами. Саме такі радять модницям дизайнери Jason Wu. Упевнені, що власниць стрункої фігури потішать мереживні сукні, як у Christian Dior, охочим шокувати аудиторію і перебувати в центрі загальної уваги радимо зупинити свій вибір на модній сукні з прозорими вставками (як у Stella McCartney).

Епатажні та яскраві випускні сукні

Роки вашого навчання минули під стягом епатажу та яскравості, і ви не хочете відступати від такого близького вашому внутрішньому світу образу? Мода на вашому боці! Найбільш трендова модель прийдешнього сезону – випускні сукні з обробкою пір’ям. Такий шик можна побачити в колекціях від Emilio Pucci, Marchesa і D & G.

Сукні у стилі ретро

Усе нове – це добре забуте старе! Декотрі дизайнери модних будинків (Christian Dior, Oscar de la Renta) пропонують нам “поринути” у минуле і додати до свого образу на випускний вечір елементи стилю ретро. Підійде біла сукня в чорний горошок або ж випускні сукні в стилі чарльстон – із прямим верхом, заниженою талією та складками внизу.

Грецький стиль

Нині в моді розкішні повітряні сукні у грецькому стилі. Жіночні, витончені, з драпіруванням, складками і золотистими прикрасами, вони зроблять випускниць схожими на Афродіту.

Кольори

Для випускного–2012 найліпше вибрати сукню класичного відтінку – чорну, білу, сіру або бежеву. Також актуальні яскраві тони – оранжевий, синій, жовтий, червоний, фіолетовий, золотий і срібний. Дуже гарно поєднуються помаранчевий із рожевим або червоним, синій із золотим. Із малюнків у моді горох, смужка, квіткові мотиви і геометричні принти.

Класика завжди актуальна

Якщо вам до душі класика, ви – прихильниця стриманішого, елегантнішого, наближеного до ділового стилю, тоді вам, напевно, сподобається сукня чорного кольору в дусі класичного мінімалізму. До такого рішення закликає дівчат-випускниць бренд Blumarine. Простота – основа стилю. Вибравши оригінальну сукню на випускний–2012 нехитрого, простого крою, можна доповнити його витонченим поясом та аксесуарами.

Маленькі корисні таємниці

Колір шкіри, очей, розмір бюста та сантиметри на талії і сідницях – усе це є тими чинниками, які примушують панянок робити конкретний вибір для кожної моделі гардеробу. Випускна сукня не є винятком, радше, навпаки. Припасовуючи її до всіх особливостей своєї фігури та зовнішності, потрібно звертати увагу на такі дрібниці:

– короткі рукавиці приховають повненькі руки;

– ви комплексуєте через широкі стегна? Тоді вибирайте сукню із завищеною талією (“ампір”);

– якщо трішки непокоїть складочка на животику

– вдягніть корсет. Він зробить вас стрункішими;

– коли природа не додала вам модельного зросту

– оберіть вузьку сукню-футляр або сукню-трапецію. Ці моделі візуально збільшують ріст;

– якщо ви комплексуєте через маленький бюст – одягайте сукню, дещо закриту спереду і відкриту ззаду;

– юним дівчатам варто звернути увагу на деталі коротких делікатних суконь. Адже тоненькі паски поверх поясів корсета чудово виділяють стрункий стан.

Сподіваємося, що цьогорічні модні напрацювання будинків моди стануть вам у пригоді в період марафону випускного балу.

Від імені редакції нашого видання бажаємо вам приємної вечірки й оптимістичного погляду в майбутнє!

Нові тенденції для випускного зібрала Діана АНГЕЛЬСЬКА

Назад